Ni na zalogi

Diana azurit malahit – kristal odprtosti

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

111,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo!

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejoz našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike.

Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje. Lahko izberete povezavo z nebesnimi znamenji. Vsako znamenje ima svojo barvo in tudi kristali so po zodiaku v tistih barvah. Sama priporočam izbiro po intuiciji. Čarobnica vas pokliče, gledena tisto kar v določenem življenjskem obdobju potrebujemo. Ljudje imamo zelo dobro intuicijo, za katero še sami ne vemo. Zaupajte notranjem občutku.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Diana

Diana je rimska boginja lune, ki v rokah drži srebrni meč, ki ji ga je v otroštvu da njen oče Jupiter. Ker je njena mati rodila njo in njenega brata dvojčka brez bolečin, jo povezujejo z zdravim rojevanjem. Diana obožuje preživljati čas v naravi, še posebej ljubi so ji hrasti in opazovanje divjih živali. Prikličete jo lahko za pomoč pri živalih, rojevanju brez bolečin in ko se boste povezovali z naravo in elementarnimi bitji.

Vsebuje azurit malahit:

Malahit in azurit sta po sestavi sorodna minerala – oba sta namreč bakrova hidroksikarbonata. Prvi je živo zelen, drugi moder.

Po ezoteričnem izročilu sta malahit in azurit po energiji sorodna boginji ljubezni in lepote, Veneri, zaradi česar naj bi ju uporabljali za izdelavo talismanov ljubezni, posebno za utrjevanje ljubezenskih čustev, oziroma talismanov za zvestobo, pa tudi kot spodbudo za ustvarjalni navdih umetnikom, zlasti slikarjem, kiparjem in drugim, ki ustvarjajo nekaj očem všečnega.

Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Spodbuja k tveganju in spremembam, k večji odgovornosti za svoja dejanja, misli in čustva, reže stare vezi in zastarele vzorce. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. Je simbol ženstvenosti, erotike in strasti. Predstavlja zvestobo, predanost, praktičnost in odgovornost. Odpira srce za brezpogojno ljubezen.

Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. Koristen je pri psiho-spolnih težavah, še posebej, ko so bile te povzročene pri travmatičnih spolnih izkušnjah iz preteklih življenj. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov. Uporabljajte ga kot talisman za zaščito pred napadi sovražnikov in proti spolnim nadlegovanjem.

Azurit je močen zdravilni kamen. Omogoča nam lažje razumevanje učinka uma in čustev na telo. Vodi nas skozi fizični in intuitivni razvoj. Dušo poziva k razsvetljenju. Omogoča potovanje izven telesa, brez težav in varno. Odpira zavest na višjo raven in daje večji nadzor nad duhovnim razvojem. Omogoča prehod v meditativno stanje in usmerja. Azurit počisti stres, skrbi, žalost ter omogoča, da v naša čustva vstopi več svetlobe. Preobraža strah in fobije ter prinaša razumevanje, zakaj so se sploh pojavile. Pomirja tiste, ki zaradi nervoze preveč govorijo, in spodbuja tiste, ki se pri samoizražanju držijo nazaj. Azurit spada med svete kamne v starodavnem Egiptu. Povišuje sposobnost kreativnih, preroških sanj, komunikacije z duhovnimi vodniki ali celo prebuditve spominov prejšnjih življenj.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Diana azurit malahit – kristal odprtosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.