Ni na zalogi

Guinevra tigrovo oko – kristal nove moči

Velikost obeska je cca 6 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

90,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Guinevra

Keltska trojna boginja Guinevra ima starodavne korenine v času pred kraljem Arturjem. Takrat so jo poznali kot Gwenhwyfar. V tej prvotni obliki ime pomeni »bela« ali »beli fantom«. Bila je mogočna boginja, ki je predstavljala plodnost in tudi most, po katerem so mrtvi vodeni do posmrtne ravni. V obdobju Avalona, Glastonburyja in kralja Arturja in postala Guinevra. Da bi postal kralj, se je moral Artur združiti ali poročiti z Gwenhwyfar, boginjo, ki je vladala tisti deželi. Tako je Gwenhwyfar postala osupljivo lepa Guinevra, nevesta novega kralja Arturja. Legenda pravi, da je bilo njeno srce v resnici vdano Arturjevemu bratrancu Lancelotu. Danes nam pomaga, da v ljubezenske odnose vstopamo s svojo resnično ljubeznijo, in nas podpira, da lažje ohranjamo svojo ljubezen živo.

Vsebuje tigrovo:

Tigrovo oko je močan kamen, ki krepi harmonijo in ravnovesje ter pomaga pri sproščanju. Pravijo mu tudi kristal nove moči. Kdor nosi tigrovo oko, je potrpežljiv in lahko, tako kot tiger, dolgo čaka na tisti pravi trenutek za akcijo. Lastniku povečuje samozavest, odpravlja strahove ter daje fantastičen spomin. Tigrovo oko se uporablja pri vseh vrstah učenja. Zvišuje koncentracijo in odpravlja strah.

Krepi samozavest in pripomore k uspehu, vliva vero, krepi moč volje, poguma. V nas prebuja moč vodenja, krepi naš občutek in izboljša finančno stanje. Spodbudi naše talente in nadarjenosti. Razlikuje med pobožnimi željami o tem, kaj želimo in kaj resnično potrebujemo. Ta kamen je koristen za reševanje dilem in notranjih konfliktov.

Ohranja božansko iskro zaupanja v kriznih trenutkih in situacijah življenja. Podpira vaše telo, ko se privaja na nove višje energije. Neguje čakre in zdravi poškodbe avre. Jasni komunikacijo med fizičnim, mentalnim in čustvenim nivojem. Vnaša jasnost v razum in mišljenje. Osvobaja strahove in potlačena neizražena čustva ter nagiba k spontanosti izražanja.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Guinevra tigrovo oko – kristal nove moči”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.