Ni na zalogi

Sarasvati modri opal – kristal komunikacije

Velikost obeska je cca 6 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

94,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Sarasvati

Hindujska boginja umetnosti nam pomaga pri vseh ustvarjalnih izražanjih, kot so glasba, pisanje, ples, govorništvo. Brahmova žena Sarasvati bolj ceni znanje in ustvarjalnost kot materialne dobrine. Njeni simboli so bel labod, vina glasbeni instrument in knjiga znanja. Pomaga nam, da se osredotočimo na ustvarjalne projekte, ne da bi se zmedli ali obotavljali.

Vsebuje modri opal:

Opal spodbujajo občutek varnosti, lajšajo stres in depresijo. Spodbujajo, da nehamo razmišljati in tako bolje usmerjamo svoje misli in energije. So protistrup za nemirne misli, ki ponovno prebujajo preteklost ali predvidevajo prihodnost. Opali osredotočajo um in so kamni srečnih sanj, še posebej pomirjujoče za otroke in tiste, ki vedno slabo spaijo ali imajo ponavljajo nočne more brez očitnega razloga.

Modri opal je odličen kamen pri spremembah v življenju, saj nas odpira na vse ravni. Spodbuja komunikacijo, še posebej komunikacijo z našim duhovnim kraljestvom. Izboljša psihične sposobnosti in duhovni stik.

Modri ​​opal je idealen kamen za meditacijo, čisti negativno energijo in blokade v čakrah, zlasti v grlu, srcu in tretjem očesu. Je nežen, a globoko zdravilen kamen, ki lahko poveča našo spolno željo in povzdigne spolne izkušnje.

Modri ​​opal nam daje moč in vztrajnost pri izpolnjevanju nalog, predvsem tistih, ki se nanašajo na poslovne zadeve. Lahko pomaga pri izražanju naših najglobljih čustev in nas stabilizira skozi nihanje razpoloženja. Je koristno orodje za tiste, ki trpijo za kronično utrujenostjo.

Čakra: 5. Čakra – grlena

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sarasvati modri opal – kristal komunikacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.