Ni na zalogi

Maeve “šivani” ahat – kamen zaščite

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

 

96,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Maeve

Keltska boginja Maeve slavi svojo ženstvenost. Njena spolna sla je legendarna. Pravijo, da je za svoje ljubimce najraje izbirala kralje. Legenda pravi, da je nad vojsko, ki je napadla njeno deželo, priklicala porodne krče. Pa tudi, da je zahtevala, naj se med njenim menstrualnim ciklusom bitke zaustavijo. Prikličite Maeve, naj vam pomaga olajšati bolečine, ki so v povezavi z ženskimi ciklusi – menstruacijo, porodnimi krči, rojevanjem in menopavzo.

Vsebuje “šivani” ahat (seam agate):

Seam ahati sodijo v kategorijo poldragih kamnov in imajo zelo zanimiv način oblikovanja. V praznih votlinah nastajajo ahati. Ko se votli žepi gostiteljskih kamnin polnijo plast za plastjo in molekula za molekulo, se ahat oblikuje v koncentričnih pasovih. Zanimivo je, da se mikrokristali v teh ahatih samoorganizirajo.

Znano je, da ahat ščiti svojega uporabnika. Še posebej ga nosijo popotniki med potovanjem. Izboljšuje samozavest in spodbuja realno razmišljanje. Izboljša zmožnosti samoanalize in resnično spodbudi posameznika, da pravilno razmisli, preden ukrepa. Uporabnika obdaja z mirnimi in pozitivnimi vibracijami in v njegovem srcu vedno spodbuja ljubezen do drugih.

Ahat ozavešča, povezuje s kolektivno zavestjo in zaključuje cikel življenjskih izkušenj. Prinaša notranjo stabilnost in s tem vodi k duhovni rasti. Meditacija z ahatom je precej sproščujoča. Odpira um višjim mislim in notranjim resnicam.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maeve “šivani” ahat – kamen zaščite”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.