Ni na zalogi

Hator turkiz z bodičasto ostrigo – kamen zaščite in moči

Velikost obeska je cca 6 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno rjavo vrvico ter daljšo bakreno ketnico.

108,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Hator

To ljubo egipčansko boginjo upodabljajo s kravjo glavo, ki simbolizira življenje dajajoče mleko svete živali in materinstvo. Hator je dobrohotna boginja sonca in neba, ki v vseh pogledih pomaga pri zanositvi, rojevanju in vzgoji. Prikličite Hator, naj vas vodi, ko negujete sebe in svoje ljube.

Vsebuje turkiz z bodičasto ostrigo:

Spiny Oyster shell turkiz je narejen iz koščkov turkiza in lupine bodičaste ostrige z bakrom. Kamen in lupina sta naravna, vendar je umetno sestavljen skupaj. Turkiz veča optimizem in izboljša počutje. Znan je kot zaščitni kamen. Odličen je za ljudi ki so zaprti vase in težko vzpostavijo tuji stik. Turkiz je čistilni kamen. Odpravlja negativne energije in počisti elektromagnetni smog. Ta kamen je sočuten in dela ravnotežje. Stabilizira nihanje razpoloženja in prinaša notranji mir. Spodbuja romantično ljubezen. Simbolizira radodarnost, iskrenost in naklonjenost, daje pa nam občutek, da smo kreatorji lastne sreče.

Bodičaste ostrige so znane po tem, da dajejo moč in pogum. Trdno verjamejo, da bodičaste ostrige dajejo notranjo moč tistim, ki se soočajo s težavami v obliki nasilja v družini. Tisti, ki se znajdejo v takšni situaciji, lahko uporabijo bodičaste lupine ostrig v obliki nakita in pridobijo pogum, ki ga potrebujejo, da se zoperstavijo krivici. Z uporabo teh školjk lahko ostanete sproščeni. Verjamejo, da so te lupine zelo koristne tudi pri umirjanju visoke stopnje anksioznosti. Posredujejo tudi zelo pomembno sporočilo, da naša identiteta ne izgine z našim odhodom iz sveta

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hator turkiz z bodičasto ostrigo – kamen zaščite in moči”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.