Ni na zalogi

Izida zoisit rubin – Kristal uskladitve

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

106,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Izida

Egipčansko visoko svečenico, boginjo lune, častijo kot eno najpomembnejših starodavnih božanstev, zaradi njenih mnogih funkcij in pestre zgodovine. Ona je istočasno materinska in poslovna, ženstvena in neomajno odločna. Izida je obudila k življenju svojega umorjenega moža Ozirisa in spočela sta ljubljenega sina Horusa  (faraon s sokoljo glavo). Na žalost je bil Oziris po spočetju neobudljivo umorjen, zato je Izida posvetila vso svojo pozornost vzgoji Horusa. Izida je prav tako prepričala sončnega boga Raa, da ji je zaupal svoja skrivna imena, ki vsebujejo vibrirajoči zvok, s katerim lahko v trenutku  manifestiramo. Izida je prav tako znana kot boginja božanske magije in alkimije. Prikličete jo lahko v mnogih primerih, med drugim tudi za pomoč pri razreševanju spominov iz preteklih življenj.

Vsebuje zoisit rubin:

Zoisit-rubin vodi k miru, spokojnosti in lahko vam pomaga k raziskovanju svojih temeljev. Ugodno deluje na medsebojno usklajevanje telesa, duše in duha ter vzpostavlja sodelovanje med različnimi energetskimi nivoji. Tako uravnoveša energijo v notranjosti čaker, očistiti duševno stanje in pripravi pogoje za nadaljnjo pot. Prisotnost rubina v zoisitu omogoča večji svetlobni vpliv na dušo, krepi vodstvene sposobnosti in ustvarja notranje ravnovesje. Zoisit-rubin, ki ga nosimo s seboj deluje pomirjevalno, krepi občutek prizemljenosti in stabilnosti ter omogoča umirjeno sprejemanje impulzov naše duše.

Zoisit-rubin vselej vodi k prenovi uporniškega duha in k moči ljubezni. Spodbuja nove začetke in daje pogum za odhod iz sveta starih materialnih vzorcev na nove bolj duhovne nivoje. Odpira naše naravne sposobnosti in pomaga s pridom izkoristiti naš potencial. Izzove novo zavedanje na celičnem nivoju, ugodno deluje na srčni center, s koristnim učinkom pa deluje tudi na spodnje tri čakre.
Povečuje psihične sposobnosti, pomaga pri komunikaciji z vodniki, kadar je postavljen na kronsko čakro, širi duhovnost. Pomagal vam bo, da ohranite svojo individualnost, medtem ko boste še vedno del sveta, ki vas obdaja. Preprečuje pretirano odzivanje na težke situacije in blaži nihanja razpoloženja. Še posebej koristen je v procesu žalovanja, saj omogoča, da se sprostita bolečina in žalost.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izida zoisit rubin – Kristal uskladitve”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja