Ni na zalogi

Kali celestin – kristal komunikacije in duhovnega razvoja

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

 

98,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Kali

Te nadvse močne hindujske boginje se bojijo tisti,, ki ne razumejo naravnih ciklov rojstva in smrti in ponovnega rojstva. Kali je utelešenje Matere Narave, ki staro spira z nevihtami in požari, da napravi prostor rodovitnejši za nove pridelke in novo življenje. Kali je boginja dokončnega »urejanja stvari« in je mogočna zaveznica tistih, ki jo prikličejo. Kot mati vas bo s svojo modrostjo potisnila preko vašega udobja, da boste dosegli svoje najvišje zmožnosti.

Celestin:

Celestin je kristal, ki čustvenemu telesu prinaša globok mir. Hladi ognjena čustva, umirja duševne stiske in upočasnjuje nenehno brbljanje uma. Navdihuje nas k miru in nas poveže z višjim namenom. Prinaša ravnovesje in usklajenost, upanje in optimizem. Čudovit je za zdravljenje žalosti ali obupa in je v veliko pomoč pri izboljšanju nefunkcionalnih odnosov.

Je odličen kristal za zdravljenje in uglaševanje z angelsko sfero. Med drugim prinaša novo življenjsko strukturo v razmišljanju in delovanju. Pomaga preseči negativna čustva jeze, strahu in bojazni. Celestin oddaja izredno močne vibracije, zato nam prvenstveno pomaga pri hitrem duhovnem razvoju. Umirja stres, prečiščuje naše misli ter izboljšuje komunikacijo. Pomaga nam, da s pomočjo modrosti obvladujemo izzive življenja ter prinaša odgovore na mnoga težka vprašanja oz. dileme. Ustvarja harmonijo, občutek zaupanja vase, polni nas z notranjim mirom in optimizmom. Zdravi našo avro in odpira grleno čakro. Pomaga nam, da razrešimo težave v ljubezenskih odnosih. Umetnikom daje navdih in ustvarjalni zagon. Prinaša srečo in ljubezen ter umirja ekstremna čustva. Privlači srečo, razkriva resnico, prinaša ravnovesje. Uravnoveša jin in jang energije človeškega energijskega polja … Spodbuja čiščenje in razvoj čaker. Pomaga pri astralnih potovanjih in krepi spomin na sanje. Usmerja in zdravi tretje oko, daje občutek lebdenja. Izostri um, odžene skrbi, pomirja duševni kaos.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kali celestin – kristal komunikacije in duhovnega razvoja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.