Ni na zalogi

Magdalena geoda ahata – kristal dinamičnosti

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

 

108,00

Ni na zalogi

Čarobniki so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsak od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobniki vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobniki iščejo svoje lastnike. Čarobnika si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobniki s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnikov:

Vsak Čarobnik je poimenovan po angelih in nadangelih. Med izdelavo za vsakega Čarobnika posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsakim Čarobnikom dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Magdalena

Čeprav Marija Magdalena v Evangelijih ni nikoli označena kot prostitutka ali grešnica, jo sovražniki žensk tako imenujejo. Vendar se Marija Magdalena ne meni za te krive obtožbe, brezpogojno odpušča in je polna čudovite, osvežujoče energije. Kot je opisano v Evangelijih, je njena pomembna vloga z Jezusom vključevala tudi umivanje njegovih nog in navzočnost ob njegovi smrti. Bila je tudi ena od prvih, ki se jim je Kristus prikazal po vstajenju. V spornih vlogah naj bi bila Kristusova nevesta, svečenica in apostol. Prikličite jo, ko potrebujete pomoč pri odpuščanju, in ko si želite odpreti srce, da bi prejeli več ljubezni.

Vsebuje geodo ahata:

Ahat je zaščitni kristal, ki stopnjuje povezanost z Zemljo. Vzpostavlja ravnovesje jina in janga, usklajuje pozitivno in negativno energijo. Posebno primeren je za ljudi, ki so izpostavljeni mnogim preizkušnjam, fizičnim ali psihičnim, ljudem, ki morajo naenkrat zbrati veliko moči in energije. Je priporočljiv kristal za oporo v težjih življenjskih obdobjih in za začetek novih poti. Mnoge stare civilizacije so ga obravnavale kot kamen sreče in zaščite.

Prinaša zdravje, vitalnost, samozaupanje, veliko energije, mladosten videz in dolgo življenje. Spodbuja iniciativo in pogum, vliva samozavest. V pomoč je ženskam, ki ne morejo zanositi. Velja, da med nosečnostjo ščiti bodočo mater in otroka. Pomaga pri soočanju s spremembami v življenju, pomaga nam, da ”vidimo z drugimi očmi”. Omogoča nam pravično razsojo. Pomaga prepoznati resnico ter podpira notranjo stabilnost in razvoj. Zvišuje analitične sposobnosti reševanja problemov. Povečuje plodnost tako pri moških kot ženskah in lajša porod.

Vrvica in material:

Čarobnika dobite na povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnik je izdelan iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnika energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vsi Čarobniki so pred odhodom v nov dom energijsko očiščeni. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnika shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri ga prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magdalena geoda ahata – kristal dinamičnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.