Ni na zalogi

Lakšmi sefarinit – kamen svetlobne energije

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

96,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Lakšmi

Lakšmi je lepa in dobrohotna hindujska boginja, ki prinaša obilje vsem, ki jo prikličejo. Povezava Lakšmi z lotosovim cvetom, slonom in vodo predstavlja njeno popolno vero v rodovitnost in bogastvo, ki je na voljo vsem. Srečna je, ko vas zalaga, pa naj bo to z denarjem, časom, znanjem ali priložnostmi. Lakšmi sodeluje z Ganešem, slonjeglavim božanstvom, ki ga poznamo kot »premagovalca ovir«. Skupaj sta neustavljiv tim, ki vam pomaga opustiti strahove in sprejeti obilje.

Vsebuje serafinit:

Pomaga pri povezavi z angelskim kraljestvom in z Božanstvom, še močnejši učinek ima če ga uporabljamo v naravi in z meditacijo. Serafinit ima učinek zaščite doma, v službi ali celo v avtu, saj zaščiti in oddaja angelsko energijo. Energija kamna lahko spodbudi tudi prebujanje kundalini energije, spodbuja jasnoslišnost in jasnovidnost in omogoča videti angelska bitja, v vsem svojem sijaju! Položi se ga na tretje oko ali pa se uporablja pri meditaciji. Serafinit je kamen duhovnega razsvetljenja in je odličen pri dostopu do samozdravljenja. Uporablja se pri postavitvi angelske povezave in za odpiranje kronske čakre. Spodbuja živeti iz srca in nežno čistilno vpliva na srčno čakro, odpira ljubezen. Njegovo ime izhaja iz angelov Serafinov. Serafinit nas spodbuja, da delujemo in živimo iz srca. Pomaga tudi pri razvoju intuicije. V nas pa budi duhovni napredek in nam vliva voljo.
Čakra: Srčna, Kronska,Tretje oko

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lakšmi sefarinit – kamen svetlobne energije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja