Ni na zalogi

Maeve zmajev krvavi jaspis – kristal odgovornosti

Velikost obeska je cca 7 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

98,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Maeve

Keltska boginja Maeve slavi svojo ženstvenost. Njena spolna sla je legendarna. Pravijo, da je za svoje ljubimce najraje izbirala kralje. Legenda pravi, da je nad vojsko, ki je napadla njeno deželo, priklicala porodne krče. Pa tudi, da je zahtevala, naj se med njenim menstrualnim ciklusom bitke zaustavijo. Prikličite Maeve, naj vam pomaga olajšati bolečine, ki so v povezavi z ženskimi ciklusi – menstruacijo, porodnimi krči, rojevanjem in menopavzo.

Vsebuje zmajev krvavi jaspis:

Dragon’s Blood Jasper ima izrazito vibracijo, ki spretno uravnoteži senzibilnost s pogumom. Pomaga nam hitro razumeti kompleksne situacije in se nanje ustrezno odzvati. Vabi nas, da smo močni in nežni in nas spodbuja, da v vseh vidikih svojega življenja delujemo premišljeno. Zlasti nas spodbuja, da se bolj zavedamo svojega resničnega vpliva. Opominja nas, da smo neizmerno močna bitja, ko ustrezno usmerjamo svojo energijo in čas. Pomaga nam “odrasti” v našem duhovnem in zemeljskem življenju in biti sposobni prevzeti več osebne odgovornosti. Prav tako nas spodbuja, da damo drugim ljudem svobodo, da hodijo po svojih poteh brez vmešavanja. Dragon’s Blood Jasper nas prosi, da se osredotočimo na tisto, kar je resnično pomembno za našo srečo in rast. Pomaga nam, da naše znanje udejanjamo in živimo vero v vsakdanjem življenju.

Je čudovit kamen za delo, ko poskušamo razumeti in spremeniti svoje odnose z drugimi ljudmi. Še posebej je uporabno pri delu z dinamiko med starši in odraslimi otroki. Pomaga nam opustiti stara prepričanja in navade, ki so včasih delovale ali bile resnične, vendar niso več uporabne. Pomaga nam tudi, da se izognemo pretiranemu personaliziranju in ujetosti v lastne čustvene zanke. Pomaga nam pri osvoboditvi nepotrebnega občutka krivde in sramu ter kakršnih koli nagnjenj k izogibanju odgovornosti ali prevzemanju prevelike odgovornosti.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maeve zmajev krvavi jaspis – kristal odgovornosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.