Ni na zalogi

Artemida čipkasti ahat – kamen optimizma

Velikost obeska je cca 6 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

94,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Artemida

Grška boginja Artemida  je sestra dvojčica sončnemu bogu Apolonu. Ona je močna, razposajena boginja, ki svoj čas rada preživlja v gozdovih z divjimi živalmi. Artemida s seboj nosi lok in puščice že od ranega otroštva, vendar jih ni še nikoli uporabila, da bi koga ranila. Seveda energija njenega loka in puščic je talisman, ki ji pomaga, da osredini misli in namere, in zastavljene cilje vedno uresniči. Artemida nam pomaga pri koncentraciji in osredotočenju. Ponuja zaščito vsem, ki jo prikličejo, še posebej pa ženskam in otrokom.

Vsebuje čipkasti ahat (crazy lace agate):

Nori čipkasti agat se imenuje Kamen smeha ali “Srečna čipka”. Ne gre za kamen zaščite, temveč za podporo in spodbudo, dvigovanje misli in spodbujanje optimizma. Njegova zasnova ustvarja krožen pretok energije, ki spodbuja um in držo. Spodbuja zabavo in smeh na zabavi. Na delovnem mestu združuje ljudi, ki so običajno omejeni na svoja območja brez neposredne komunikacije.

Ahat spodbuja notranjo stabilnost, zbranost in zrelost. Njegove tople, zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest. Je odličen kristal, ki ga je treba uporabljati med nosečnostjo.  Ahate prav tako spodbuja zakonsko zvestobo. Ahat je uporaben kot zaščitni amulet med potovanjem in je še posebej učinkovit pred prometnimi nesrečami.

Ta kamen vam pravi, da si privoščite trenutek. Spodbuja vas, da sprostite stare rane, skrbi in strahove. Tisti, ki nosijo ta kristal, so močni in neodvisni. Samozavest je potrebna za dokončanje kakršnih koli nalog, ki so vam postavljene na poti.

Nori čipkasti ahat, ki ga mesečno za 24 ur postavite pod staro pajkovo mrežo, privablja srečo v ljubezni.

Čakra: 6 čakra – tretje oko

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Artemida čipkasti ahat – kamen optimizma”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja