Ni na zalogi

Magdalena smaragd – kristal za uresničevanje ciljev

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

101,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Magdalena

Čeprav Marija Magdalena v Evangelijih ni nikoli označena kot prostitutka ali grešnica, jo sovražniki žensk tako imenujejo. Vendar se Marija Magdalena ne meni za te krive obtožbe, brezpogojno odpušča in je polna čudovite, osvežujoče energije. Kot je opisano v Evangelijih, je njena pomembna vloga z Jezusom vključevala tudi umivanje njegovih nog in navzočnost ob njegovi smrti. Bila je tudi ena od prvih, ki se jim je Kristus prikazal po vstajenju. V spornih vlogah naj bi bila Kristusova nevesta, svečenica in apostol. Prikličite jo, ko potrebujete pomoč pri odpuščanju, in ko si želite odpreti srce, da bi prejeli več ljubezni.

Vsebuje smaragd:

Smaragd spada med drage kamne in mu že od davnine pripisujejo nadnaravne moči. Še danes je znano, da pomlajuje in podaljšuje življenje. Smaragd je kamen navdiha in neskončne potrpežljivosti. Je kamen, ki pritrjuje življenju z veliko integriteto. Znan je kot ”kamen uspešne ljubezni”. Prinaša blaženost v intimne odnose in zvestobo. Kliče nas k enotnosti, k brezpogojni ljubezni in blagodejno deluje na področju partnerstva ter spodbuja prijateljstvo. V partnerstvo vnaša ravnovesje in harmonijo.

Zagotavlja fizično, čustveno in duševno ravnotežje. Odpravlja negativnosti in prinaša pozitivne ukrepe. V skupinah spodbuja medsebojne vezi ter krepi komunikacijo in razumevanje, ki pomagata vsakemu posamezniku, da se ustrezno izrazi, ne da bi druge užalil ali prizadel. Meditacija s smaragdom je učinkovita za povezavo z božansko ljubeznijo, odpre srce, pomaga, da sprejmemo vse stvari v življenju kot darilo in omogoči nam prepoznati resnico. Smaragd v naše življenje pritegne blaginjo, krepi pogum, modrost, upanje. Daje nam značajsko moč za premagovanje življenjskih težav. To je kamen za obnovitev, okrevanje in zdravljenje negativnih čustev. Povečuje sposobnost, da uživamo življenje s polno paro.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magdalena smaragd – kristal za uresničevanje ciljev”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.