Ni na zalogi

Diana lapis lazuli – kamen življenjskega poslanstva

Velikost obeska je cca 6 cm x 4 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

102,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Diana

Diana je rimska boginja lune, ki v rokah drži srebrni meč, ki ji ga je v otroštvu da njen oče Jupiter. Ker je njena mati rodila njo in njenega brata dvojčka brez bolečin, jo povezujejo z zdravim rojevanjem. Diana obožuje preživljati čas v naravi, še posebej ljubi so ji hrasti in opazovanje divjih živali. Prikličete jo lahko za pomoč pri živalih, rojevanju brez bolečin in ko se boste povezovali z naravo in elementarnimi bitji.

Vsebuje lapis lazuli:

Lapis lazuli podpira povezavo med fizičnim svetom in nebeškim kraljestvom; pomaga prepoznati ter sprejeti naš smisel življenja oz. poslanstvo. Prinaša modrost, poštenost, sočutje in odprtost za resnico. Povečuje mentalno jasnost, ustvarjalnost in senzitivne sposobnosti. Zvišuje samosprejemanje in vedrost ter podpira ljubeče odnose. Spodbuja koncentracijo in jasne namene ter tako pomaga pri neodločnosti in odprtosti za spremembe. Znan je kot kamen magov ter vladarjev.

Lapis lazuli ščiti pred psihičnimi napadi, hitro sprosti stres in prinaša globok mir ter harmonijo. Daje pogum za samoizražanje, samozavedanje, spodbuja jasnost, objektivnost in kreativnost. Prinaša dobro voljo, toplino in ugodje. V človeku prebudi skrite moči, izostri sposobnost vodenja in pravilnega odločanja. Izboljša sposobnost vizualizacije in izražanja, bogati in spodbuja duhovno rast, odganja depresijo in strahove, krepi samostojnost.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Diana lapis lazuli – kamen življenjskega poslanstva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja