Ni na zalogi

Mini Irena fosilna korala – kamen dolgoživosti

Velikost obeska je cca 3,5 cm x 2 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

LAHKO IZBIRAŠ MED OBESKOM ALI BROŠKO. Pri oddaji naročila mi zapiši v kolikor želiš broško.

82,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Irena

Irena je grška boginja, katere sestre so boginje zakonitosti in pravičnosti. Mir prinaša vsem, ki jo prikličejo. Rimljani so jo klicali Pax, kar pomeni »mir«. Irena nam pomaga nadomestiti skrbi z zaupanjem. Prav tako nas spominja, naj ohranimo otroško čudenje in navdušenje nad življenjem.

Vsebuje fosilno koralo:

Fosilna korala je fosiliziran mineral, ki z naravnimi energijami povečuje dolgoživost. Starodavne civilizacije so fosilizirane korale častile kot zelo dragocene kamne, saj v sebi nosijo zaščitno eminenco in  ščitijo pred zlimi duhovi.

Fosilna korala je kamen, ki je poln močnih in čudovitih energij. Pride še kako prav, ko se vam v mislih dogaja veliko stvari, saj pomirja stres in vas ohranja v prizemljenem stanju. Pomaga vam pri motivaciji, da dosežete cilje in uspehe, o katerih sanjate. Fosilna korala je kamen, ki nam pomaga pri spremembah.

Verjame se, da je fosilna korala darilo zvezd, ki se uporablja za izboljšanje telepatske komunikacije z drugimi dimenzijami in svetovi. Z njegovo uporabo boste lahko polni živahnosti in ljubezni. Pravzaprav velja celo za znak obilne ljubezni.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mini Irena fosilna korala – kamen dolgoživosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.