Ni na zalogi

Mini Sedna hematit – Kristal za ozemljitev in zaščito

Velikost obeska je cca 3,5 cm x 2 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

LAHKO IZBIRAŠ MED OBESKOM ALI BROŠKO. Pri oddaji naročila mi zapiši v kolikor želiš broško.

78,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Sedna

Sedna je eskimska in aljaška boginja morja, ki preskrbuje hrano za dušo in telo. V tragični ladijski nesreči je izgubila konice prstov, prsti pa so se spremenili v kite, tjulnje in v druga morska bitja. Tako je Sedna intimno povezana s prebivalci morja. Prikličite jo za obilno preskrbo, posebno za vašo družino. Sedna vam pomaga pri vsakršnih morskih podvigih, med drugim tudi pri delu s kiti in delfini. Izredno ceni tiste, ki prispevajo čas, denar in trud za zaščito morja in morskih bitij.

Vsebuje hematit:

Hematit je kamen prizemljitve in zaščite. Posebno vlogo ima pri meditaciji in drugih podobnih izkušnjah, kjer je pomembna ponovna prizemljitev v fizični svet. Prav tako nam pomaga prizemljiti v fizični svet informacije iz kronske čakre (duhovne sfere). Je izjemen zaščitnik, saj nas ščiti pred vdorom negativnih energij v našo avro. Prinaša spontanost, svežino in veselje. Obda nas z zaščitnim poljem in nam omogoči brezskrbno, vedro in jasno začrtano življenje. Negativno energijo vrača v obliki zrcala prejemniku, oziroma tja, od koder je prišla. Prepoznaven je ravno zaradi metalne barve, ki spominja na ogledalo. Hematit je kamen uma, saj spodbuja razmišljanje, logiko in matematiko.Dela red v umskem ”kaosu”. Izboljšuje koncentracijo in krepi spomin.

Pri pretirani zaskrbljenosti pomaga odpraviti strahove. Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje. Njegova vibracija krepi voljo do življenja, nas dela dinamične in spodbuja zavedanje naših želja in potreb. Duševno pomirja in podarja lahkotnost izražanja. Osvobaja nas srčnih strahov, ki so posledica pretirane zaskrbljenosti.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mini Sedna hematit – Kristal za ozemljitev in zaščito”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.