Ni na zalogi

Sarasvati čaroit – kamen intenzivnih čustev in uživanja v življenju

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

91,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Sarasvati

Hindujska boginja umetnosti nam pomaga pri vseh ustvarjalnih izražanjih, kot so glasba, pisanje, ples, govorništvo. Brahmova žena Sarasvati bolj ceni znanje in ustvarjalnost kot materialne dobrine. Njeni simboli so bel labod, vina glasbeni instrument in knjiga znanja. Pomaga nam, da se osredotočimo na ustvarjalne projekte, ne da bi se zmedli ali obotavljali.

Vsebuje čaroit:

Je zelo močan kamen, uporablja se za čiščenje energije ter njeno transformacijo v višjo obliko ter prinaša globoke duhovne vibracije. Čisti avro in odpira srčno ter kronsko čakro. Omogoča zavedanje na spiritualni poti. Je čudovit kamen za prebuditev intenzivnih čustev, odpravo osamljenosti, prinaša pa tudi več uživanja v življenju. Njegova lila barva odpira srce in tretje oko. Pomirja agresijo, naredi nas bolj zbrane ter nas poveže z dušo, krepi intuicijo in spomin. Regenerira, zmanjšuje stres in skrbi. Pomaga pri nespečnosti in nočnih morah. V medsebojne odnose vnaša ljubezen, zato je zelo primeren kristal za razreševanje partnerskih težav. Čaroit vselej pomaga pri problemih z odločanjem in nas vodi do rešitev. Razvija občutek potrpežljivosti ter odgovornosti za svoje odločitve. Usmerja nas k ciljem in življenjski živahnosti.

Vijolična barva tega kristala nam pomaga uvideti, da se vse v življenju lahko spremeni, tudi naše misli, za katere smatramo, da so resnične. Vodi nas k odprtosti ter nam olajša iskanje izvora naših strahov. V čustveno in duševno življenje prinaša dobro razpoloženje. Čaroit razvija občutek potrpežljivosti, trdega dela in vrednot ter nas uči, odgovornosti. Odstrani naš strah pred negotovo prihodnostjo.

Čakra: tretje oko, kronska čakra

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sarasvati čaroit – kamen intenzivnih čustev in uživanja v življenju”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.