Ni na zalogi

Atena leopardji jaspis – kamen realizacije

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

 

98,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Atena

Atena je močna in modra grška boginja, ki nadzira in varuje vse, ki jo prikličejo. Ona je Zevsova hči. Njeni živali moči sta bela sova in črni golob. Čeprav je Atena boginja bojevnica, se ne bojuje z orožjem, pač pa z razumom. Prikličete jo lahko za pomoč pri reševanju sporov in tudi za zaščito. Poleg tega Atena pomaga pri ustvarjalnih projektih kot so pisanje, slikanje in obrt.

Vsebuje leopardji jaspis:

Leopard jaspis je eden najstarejših človeku znanih kristalov. Ime je dobil zaradi svojega videza. Deluje tako, da krepi vašo intuicijo in vam odpre pogled v to, katera vaša dejanja vam preprečujejo napredek. Pomagal vam bo ločiti vaše potrebe od vaših želja. Še danes velja za enega izmed najmočnejših kamnov za prizemljitev in nam je v veliko pomoč pri spoznavanju samega sebe.

Pomirja in odpravlja stres ter negativna čustva. Krepi odločnost, koncentracijo, realen pristop do življenja in voljo do življenja. Blaži napetost, nam prinaša občutek varnosti ter odpravlja depresijo in pesimizem. V stresnih situacijah pomaga ohraniti trezno glavo in umirjena čustva. Pomaga pa nam tudi doseči materialne cilje.

Če se boste znašli v kaosu, vam bo pomagal ohraniti mirno glavo in čustva, če ga boste le nosili ob sebi. Leopard jaspis je močan kristal zaščite. Okoli vas pa bo privlačil povsem nov krog ljudi.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Atena leopardji jaspis – kamen realizacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja