Ni na zalogi

Sige titanov kvarc – kristal življenjske energije

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Izdelki bodo odposlani ali pripravljeni za prevzem 27. 12. 2023.

108,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Sige

Za gnostično boginjo Sige pravijo, da je veličastna tišina praznine, kjer je poreklo vsega stvarstva. Sige nas opominja, da besede ustvarjajo dvojnost, in da v tišini najdemo svoj resnični izvor in bit. Tišina je povsod pričujoča moč, ki rojeva modrost, tako kot gnostiki verjamejo, da je Sige mati Sofije, boginje modrosti. Sige nas uči, da so naše korenine v tihi praznini vesolja in da je za nas zelo pomembno, da se redno povezujemo s tišino.

Vsebuje titanov kvarc:

Titanov kvarc je ime za posebno prevlečeno vrsto kremena. Titanov kvarc je izdelan tako, da se kremen postavi v komoro, v kateri se uparjeni titan in drugi kovinski oksidi vežejo na kremen.

Titanov kvarc odpira kanal za kroženje vitalne življenjske energije. Stimulira in oživlja vse čakre. Pomaga nam, da se počutimo bolj osredotočeni, prizemljeni in polni energije. Spodbuja humor in sprostitev ter nam omogoča, da odstranimo žalost in jo nadomestimo z veseljem. Ima potencial za spodbujanje in izboljšanje naših možganskih moči.

Titan projicira moč, povečano mentalno aktivnost in trdnost. Kvarc pa krepi te lastnosti in bo energiziral celoten sistem čaker. Z njim se počutite prizemljene, osrediščene in polni energije.

Titanov kvarc se priporoča vsem, ki jim primanjkuje vsakodnevne energije, da bi sledili življenju. Kamen sam po sebi ima dovolj energije, da spremeni razpoloženje kogar koli, še posebej pa bo povečal vašo osredotočenost, vam omogočil, da postanete bolj samozavestni in razširite zavest v okolju.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sige titanov kvarc – kristal življenjske energije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.