Ni na zalogi

Diana onix – kristal notranje moči

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Izdelki bodo odposlani ali pripravljeni za prevzem 27. 12. 2023.

118,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Diana

Diana je rimska boginja lune, ki v rokah drži srebrni meč, ki ji ga je v otroštvu da njen oče Jupiter. Ker je njena mati rodila njo in njenega brata dvojčka brez bolečin, jo povezujejo z zdravim rojevanjem. Diana obožuje preživljati čas v naravi, še posebej ljubi so ji hrasti in opazovanje divjih živali. Prikličete jo lahko za pomoč pri živalih, rojevanju brez bolečin in ko se boste povezovali z naravo in elementarnimi bitji.

Vsebuje onix:

Oniks je kristal notranje moči, volje in discipline. Njegov element je element zemlje, najdemo ga v črni ali beli barvi. Oniks je kristal planeta Saturn. Na duhovni ravni vam pomaga okrepiti samoobvladovanje, prizemljitev in obvladovanje energije. Je odličen kristal za tiste, ki morate pri svojem delu ohranjati velik fokus in biti posebej pozorni na malenkosti.

Zagotavlja podporo v težkih ali nejasnih okoliščinah in v času velikega duševnega ali telesnega stresa. Popelje nas lahko naprej, da z njegovo sposobnostjo vidimo prihodnost. Pomaga pri pridobivanju izkušenj, v nas vnaša samozavest in nam pomaga, da smo umirjeni v svoji okolici. Oniks je uporaben pri celjenju starih poškodb in fizičnih travm iz prejšnjih življenj, ki vplivajo na sedanje življenje. Je duševni tonik, ki blaži veliko strahov in skrbi. Dela ravnotežje med jin in jang energijami v telesu.
Močan zaščitni kamen, ki absorbira in pretvori negativno energijo. Pomaga pri čustveni in telesni moči in vzdržljivosti, v obdobjih stresa, zmedenosti ali žalosti.

Zdravi žalost, pomaga pri razumevanju cikla življenja (rojstva, smrti in ponovnega rojstva). Spodbuja stik s tistimi, ki so umrli in odpira dovzetnost za sporočila od mrtvih.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Diana onix – kristal notranje moči”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.