Ni na zalogi

Aeracura prehnit – kristal brezpogojne ljubezni

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

124,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Aeracura

Aeracura je keltska in germanska boginja, ki se pojavlja kot boginja Mati Zemlja, vilinska kraljica in kot most med tuzemskim življenjem in onostranstvom. Pomaga nam, da naše cilje in izzive postavimo v pravo luč in se tako izognemo nepotrebnim stresom. Pokličite jo, ko potrebujete denar za nujni primer ali za pomoč pri preskrbi. Še posebej rada sodeluje z umetniki in izumitelji.

Vsebuje prehnit:

Prehnit je kamen, ki simbolizira brezpogojno ljubezen. Je kamen zdravilcev, saj revitalizira. Pomirja okolje in prinaša mir ter zaščito. Odličen je za meditacije, saj spodbuja strpnost, sprejemanje ljubezni in odpuščanje. Uči nas živeti v harmoniji z naravo in naravnimi silami. Pomaga nam, da se odvežemo od stvari, ki jih več ne potrebujemo. Blaži fobije, globoke strahove, nočne more in zdravi vzroke zanje. Prehnit oz. kristal prerokov omogoča duhovno komunikacijo, globlje meditacije in lažje vizualizacije. Nekateri mu pravijo tudi sanjski kristal. Prinaša lucidne sanje in boljše spominjanje sanj. Dober je za hiperaktivne otroke.
Uporabljajo ga afriški šamani. Krepi jasnovidne sposobnosti in se priporoča pri delu s tarotom. Spodbuja vizualizacijo in nas povezuje z višjimi svetovi.

Z nošenjem prehnita kot energijskega nakita boste okrepili svojo intuicijo.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aeracura prehnit – kristal brezpogojne ljubezni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…