Ni na zalogi

Guinevra pirit – kamen zaščite, bogastva in sreče

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

122,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Guinevra

Keltska trojna boginja Guinevra ima starodavne korenine v času pred kraljem Arturjem. Takrat so jo poznali kot Gwenhwyfar. V tej prvotni obliki ime pomeni »bela« ali »beli fantom«. Bila je mogočna boginja, ki je predstavljala plodnost in tudi most, po katerem so mrtvi vodeni do posmrtne ravni. V obdobju Avalona, Glastonburyja in kralja Arturja in postala Guinevra. Da bi postal kralj, se je moral Artur združiti ali poročiti z Gwenhwyfar, boginjo, ki je vladala tisti deželi. Tako je Gwenhwyfar postala osupljivo lepa Guinevra, nevesta novega kralja Arturja. Legenda pravi, da je bilo njeno srce v resnici vdano Arturjevemu bratrancu Lancelotu. Danes nam pomaga, da v ljubezenske odnose vstopamo s svojo resnično ljubeznijo, in nas podpira, da lažje ohranjamo svojo ljubezen živo.

Vsebuje pirit:

Je kristal intelekta in zaščite. Zaradi njegove »zlate« barve pa mu pripisujejo tudi, da je kamen bogastva in dobre sreče. Pirit je povezan z ustvarjalnostjo, omogoča razvoj in odkritje talentov, ki jih skrivamo v sebi. Kot kamen intelekta povečuje sposobnost pomnjenja. Je tudi močan zaščitni kristal in zelo primeren za prizemljitev. Razbremenjuje blokade, odpravlja strah in stres. S piritom lahko skozi meditacijo učinkovito uravnovesimo energije. Kamorkoli ga postavimo, odvaja izredno močno energijo.

Spodbuja tudi dobro fizično zdravje in čustveno dobro počutje. Poveča voljo, ko nas doletijo težki časi in spodbuja osebnostno rast in uspeh. Koristen je za tiste, ki imajo težave z brezvoljnostjo, nemočjo, tesnobo in/ali obveznostmi.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Guinevra pirit – kamen zaščite, bogastva in sreče”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.