Ni na zalogi

Ixchel amonit – kamen večnosti in harmonije

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno rjavo vrvico ter daljšo bakreno ketnico.

88,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Ixchel

Ixchel so globoko spoštovali že v starodavnih majevskih časih kot boginjo lune, ki je s svojim možem, sončnim bogom, rodila vse druge majevske bogove. Kot utelešenje lune, je Ixchel globoko povezana s plimovanjem. Verjamejo, da nadzoruje dežne tokove in vse vodne pojavne oblike. Imenujejo jo tudi »gospa Mavrica«, saj je njena bit vlita v barvah vodnih kapljic, ki ustvarjajo mavrico. Kot Boginja mati pomaga pri plodnosti in rojstvih. Ona je tudi mogočna zdraviteljica, ki pomni izvor človeštva na tem planetu. Poveže vas lahko z vašimi temeljnimi koreninami duhovnega zdraviteljstva.

Vsebuje amonit:

Amonit je izumrla skupina morskih glavonožcev. Gre za fosil star med 66 in 410 milijonov let. Amoniti imajo cel spekter barv, ime pa so dobili po svoji spiralni obliki. Plinij st. jih je namreč imenoval »rogovi Amona«, saj so egipčanskega boga Amona običajno upodabljali z ovnovimi rogovi.

Amonit je zaščitni kamen, ki v naše življenje prinese stabilnost ter pomaga videti celovito sliko trenutnega dogajanja. Spodbuja duhovno rast in ustvarjalnost, krepi občutke miru. Povečuje libido, prebuja modrost in priteguje bogastvo.

V feng shuiju velja za enega najmočnejših kamnov, ki v dom ali poslovni prostor prinese mogočno harmonično energijo. Spodbuja natančnost ter sposobnost analitičnega mišljenja. V mistiki amonit predstavlja večnost ter nam dokazuje, da v naravi ni nič izgubljenega. Šamani so ga nekdaj uporabljali za podaljševanje življenja, za krepitev spomina na pretekla življenja ter iskanje vizij prihodnosti.

Amonit nam pomaga pri sproščanju, odpravljanju depresij ter degenerativnih bolezni. Lahko spodbuja izločanje toksinov ter lajša porod in poporodno depresijo. Lahko odpravlja motnje pri dojenčkih in blaži otroške bolezni.

Čakra: korenska, kronska

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ixchel amonit – kamen večnosti in harmonije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.