Ni na zalogi

Ixchel rumeni fluorit – kristal optimizma

Velikost obeska je cca 5 cm x 3,5 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

126,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Ixchel

Ixchel so globoko spoštovali že v starodavnih majevskih časih kot boginjo lune, ki je s svojim možem, sončnim bogom, rodila vse druge majevske bogove. Kot utelešenje lune, je Ixchel globoko povezana s plimovanjem. Verjamejo, da nadzoruje dežne tokove in vse vodne pojavne oblike. Imenujejo jo tudi »gospa Mavrica«, saj je njena bit vlita v barvah vodnih kapljic, ki ustvarjajo mavrico. Kot Boginja mati pomaga pri plodnosti in rojstvih. Ona je tudi mogočna zdraviteljica, ki pomni izvor človeštva na tem planetu. Poveže vas lahko z vašimi temeljnimi koreninami duhovnega zdraviteljstva.

Vsebuje fluorit:

Rumeni fluorit s svojo sončno barvo prinaša harmonijo in pozitiven pogled na življenje. Fluorit nam pomaga pri izražanju nadarjenosti. Predvsem pa pomaga razkrojiti stare strukture in odpreti pot za boljšo prihodnost. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Učinkovit je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik itd. Ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije. Je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest. Fluorit pomaga narediti red v vašem življenju, tako da odpravi kaos na vseh področjih. Dela preobrazbe na mentalni, čustveni in fizični ravni telesa. Kristal pomaga utišati um, tam kjer preveč razmišljate in ne morete objektivno razsoditi. Pomaga vam razumeti, kaj je realnost in kaj iluzija. Blokade privablja na površje tako, da se jih lažje osvobodite in jih presežete. Je zelo pozitiven kamen, dviguje zavest, širi ljubezen in prijetno vzdušje, vliva življenjsko moč, bistri um, pripomore k vitalnosti, vpliva na jasnost izražanja. Pomirja napetost, raztaplja žalost in strah ter depresijo. Fluorit ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal. Omogoči, da pridejo potlačena čustva na površje in da jih razrešimo. To povečuje samozavest in spretnosti.

Fluorit še posebej deluje na našem umskem področju tako, da izboljšuje koncentracijo in pospešuje intelektualni razvoj. Pri delu, kjer je potrebna hitra in dobra organizacija, prinaša stabilnost in jasnost. Iz tega vidika tudi zelo pomaga pri učenju, saj pomaga pri organizaciji in procesiranju informacij ter skrbi, da si hitreje zapomnimo in hitro razmišljamo. Manjša tudi tremo.  Osredotoča spomin in ga povezuje z univerzalnim umom. Zaradi njegove izredne sposobnosti absorbcije negativnih energije, ga je potrebno pogosto energijsko čistiti.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ixchel rumeni fluorit – kristal optimizma”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.