Ni na zalogi

Lakšmi K2 jaspis – kamen harmonije in ravnovesja

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

98,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Lakšmi

Lakšmi je lepa in dobrohotna hindujska boginja, ki prinaša obilje vsem, ki jo prikličejo. Povezava Lakšmi z lotosovim cvetom, slonom in vodo predstavlja njeno popolno vero v rodovitnost in bogastvo, ki je na voljo vsem. Srečna je, ko vas zalaga, pa naj bo to z denarjem, časom, znanjem ali priložnostmi. Lakšmi sodeluje z Ganešem, slonjeglavim božanstvom, ki ga poznamo kot »premagovalca ovir«. Skupaj sta neustavljiv tim, ki vam pomaga opustiti strahove in sprejeti obilje.

Vsebuje K2 jaspis:

K2 jaspis je vrsta kamna, imenovana po gori K2. Je kombinacija azurita in granita.

Azurit in granit sta bila že od antičnih časov čaščena kot sveta in magična kamna, pomembna v svojih kulturah kot simbola statusa in kot prevodnika mističnega in onkraj. Granit je prežet z zemeljsko energijo, varuh zaščite, fizične moči in rasti. Hkrati je azurit »nebeški kamen«, ki spodbuja človekove duhovne želje in povezavo z Božanskim. Kamen K2 združuje zemeljsko in nebesno energijo skupaj v čudovitem, a močnem orodju za varno varovanje v fizičnem svetu, hkrati pa ga navdihuje, da doseže najvišje »vrhove« zavesti.

Kamen K2 idealen za čiščenje in aktiviranje čaker tretjega očesa in kronske čakre. Kot kristal notranjega vida se lahko uporablja za krepitev sanj, prebujanje in krepitev intuicije ter povezovanje z duhovnimi vodniki in višjimi silami za modrost in vodstvo.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lakšmi K2 jaspis – kamen harmonije in ravnovesja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.