Ni na zalogi

Maat aragonit – kristal razvoja

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

118,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Maat

Maat je egipčanska boginja skladnosti, poštenja in pravičnosti. V rokah drži tehnico, s katero v trenutku smrti meri težo duše nasproti teži peresa in tako preverja, koliko je duša obremenjena s krivdo. Maat nas ščiti pri poslovnih in osebnih odnosih in zagotavlja, da bodo z nami ravnali pošteno in s spoštovanjem. Prikličite jo, predno boste podpisali kakšno pogodbo, med sporom, ali kadar koli boste občutili krivdo ali obžalovanje.

Vsebuje aragonit:

Integriteta, stabilnost, ravnotežje in vera vase. Vse to so elementi, ki nam pomagajo, da se v tem svetu počutimo bolj stabilno in prav to spodbuja aragonit.

Aragonit je odličen kamen za osebno rast. Omogoča nam, da smo v tem trenutku tukaj in zdaj, namesto da bi si predstavljali tisoč scenarijev “kaj če”. Aragonit pomaga pri koncentraciji in prinaša strpnost. Uči sprejemanja in potrpežljivosti, še posebej je v pomoč tistim, ki menijo, da imajo preveč odgovornosti. Aragonit zagotavlja moč in podporo ter pomaga pri boju proti jezi in čustvenemu stresu.

Aragonit pomaga ublažiti burna razpoloženja. Pomaga nam najti potrpežljivost in sprejetost ter se znebiti jeze in čustvenega stresa. Namesto tega naša srca naredijo prostor za jasnost in lahko se dotaknemo svojega vedenja, namesto da dovolimo, da našo presojo zamegli strah.

Vrvica in velikost:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi srebrno ketnico dolžine 70cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Uhani sončnice:

V kompletu s sončnico lahko naročite tudi uhančke sončnice.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maat aragonit – kristal razvoja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…