Ni na zalogi

Magdalena malahit – kristal transformacije

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Surovi malahit je mehkejši kristal in je potrebna večja nežnost s Čarobnico.

124,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Magdalena

Čeprav Marija Magdalena v Evangelijih ni nikoli označena kot prostitutka ali grešnica, jo sovražniki žensk tako imenujejo. Vendar se Marija Magdalena ne meni za te krive obtožbe, brezpogojno odpušča in je polna čudovite, osvežujoče energije. Kot je opisano v Evangelijih, je njena pomembna vloga z Jezusom vključevala tudi umivanje njegovih nog in navzočnost ob njegovi smrti. Bila je tudi ena od prvih, ki se jim je Kristus prikazal po vstajenju. V spornih vlogah naj bi bila Kristusova nevesta, svečenica in apostol. Prikličite jo, ko potrebujete pomoč pri odpuščanju, in ko si želite odpreti srce, da bi prejeli več ljubezni.

Vsebuje Malahit:

Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Spodbuja k tveganju in spremembam, k večji odgovornosti za svoja dejanja, misli in čustva, reže stare vezi in zastarele vzorce. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. Je simbol ženstvenosti, erotike in strasti. Predstavlja zvestobo, predanost, praktičnost in odgovornost. Odpira srce za brezpogojno ljubezen.

Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. Koristen je pri psiho-spolnih težavah, še posebej, ko so bile te povzročene pri travmatičnih spolnih izkušnjah iz preteklih življenj. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov. Uporabljajte ga kot talisman za zaščito pred napadi sovražnikov in proti spolnim nadlegovanjem.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru, priporočam, da v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magdalena malahit – kristal transformacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja