Ni na zalogi

Zelena Tara larimar – kristal duhovnosti

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

 

96,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Zelena Tara

Tara je budistična in hindujska boginja. Njeno ime v starodavnem sanskrtu pomeni »zvezda«. Njene mnoge osebnosti in pojave se predstavljajo z različnimi barvami. Zelena Tara je znana po svoji urni pomoči, da nudi pomoč v sili in nam priskrbi hitro razlago situacij in odnosov. Rešuje nas tako, da nas usposablja, da se rešimo sami.

Vsebuje larimar:

Larimar je duhovni kamen, ki je odprt za nove dimenzije ter spodbuja razvoj zemlje. Izžareva ljubezen in mir. Naravno dviguje zavest ter harmonizira telo in dušo do novih vibracij. Je odličen kamen za tiste, ki iščejo dušnega prijatelja, in pospešuje celjenje razmerij iz prejšnjih življenj ali srčne travme. Larimar odstrani blokade, ki smo si jih sami naložili in omejitve. Raztaplja samo-sabotažno obnašanje, še posebej nagnjenost k mučeništvu, ter pomaga pri nadzoru življenja. Koristen je pri lajšanju krivde in odstranjevanju strahov. Ko se gibljemo skozi stresno obdobje in neizogibne spremembe, omogoča izziv, ki ga moramo izpolnjevati z ravnodušnostjo.

Ta kamen prinaša vedrino in jasnost ter konstruktivne misli. Je kamen komuniciranje, jasnosti in resnice. Njegova nebesna barva odpira grleno čakro in prinaša spokojnost ter sprostitev telesa. Prinaša umirjenost in ravnovesje. Je zdravilo za čustvene skrajnosti in izboljša dvo-značajne motnje. Larimar bo pomagal pri soočenju s spremembami. Lahko pomaga pri prepoznavanju in razumevanju vedenja s starimi vzorci in omogočajo njihovo izpustitev. Pomaga doseči globoko meditativno stanje, povezavo z višjo vibracijsko energijo, ki izboljša komunikacijo z angeli, vodniki, skrbnikov in Vir.

Larimar je redek dragocen kamen in njegova najdišča so skoraj popolnoma izčrpana.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zelena Tara larimar – kristal duhovnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.