Ni na zalogi

Bast ametrin – kristal ravnovesja

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

88,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Bast

Egipčanska boginja Bast se vsako noč spremeni v mačko in s svojim vse-vidnim nočnim vidom varuje svoje domače in vse, ki jo priklicujejo. Razkazuje ženske posebnosti, ki spominjajo na mačje, kot so milina, neodvisnost, igrivost in intuicija. Bast tudi sodeluje z ljubitelji mačk, da pomagajo svojim mačjim sopotnikom. Bast je hči sončnega boga Raa in ima izjemno posebnost – je hkrati boginja sonca in lune.

Vsebuje ametrin:

Ametrin je kombinacija dveh kristalov, ametista in citrina. Ima moč obeh kristalov ter deluje zelo hitro in učinkovito. Ametist pomirja in skrbi, da močna energija citrina, ki spodbuja tudi samospoštovanje, ne preraste v egoizem. Združuje moške in ženske energije.

Po drugi strani pa ametist, kot kamen izrednih duhovnih vibracij, v tej kombinaciji pomaga najti ravnotežje med fizičnim in duhovnim svetom. Ametrin je zelo energičen kamen. Spodbuja ustvarjalnost in podpira prevzem nadzora nad lastnim življenjem. Razkraja ovire nastale iz negativnosti in nas vodi v globje stanje meditacije. Zvišuje energijske vibracije in nas osvobaja blokad. Podpira optimizem, srečo in veselje, prijateljstvo. Krepi zaupanje v lastno vrednost in nam tako pomaga do uspeha. Povezuje fizično sfero z višjo zavestjo. Olajša in nas ščiti med astralnim potovanjem ter razbremeni psihične napade. Omogoča preobrazbo in prinaša vpogled v vzroke čustvenih težav. Zunanji vplivi ga ne zmotijo. Odpira tretje oko, spodbuja zdravljenje in prerokovanje.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bast ametrin – kristal ravnovesja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.