Ni na zalogi

Guinevra malahit – kristal transformacije

Velikost obeska je cca 5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Izdelki bodo odposlani ali pripravljeni za prevzem 27. 12. 2023.

108,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Guinevra

Keltska trojna boginja Guinevra ima starodavne korenine v času pred kraljem Arturjem. Takrat so jo poznali kot Gwenhwyfar. V tej prvotni obliki ime pomeni »bela« ali »beli fantom«. Bila je mogočna boginja, ki je predstavljala plodnost in tudi most, po katerem so mrtvi vodeni do posmrtne ravni. V obdobju Avalona, Glastonburyja in kralja Arturja in postala Guinevra. Da bi postal kralj, se je moral Artur združiti ali poročiti z Gwenhwyfar, boginjo, ki je vladala tisti deželi. Tako je Gwenhwyfar postala osupljivo lepa Guinevra, nevesta novega kralja Arturja. Legenda pravi, da je bilo njeno srce v resnici vdano Arturjevemu bratrancu Lancelotu. Danes nam pomaga, da v ljubezenske odnose vstopamo s svojo resnično ljubeznijo, in nas podpira, da lažje ohranjamo svojo ljubezen živo.

Vsebuje Malahit:

Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Spodbuja k tveganju in spremembam, k večji odgovornosti za svoja dejanja, misli in čustva, reže stare vezi in zastarele vzorce. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. Je simbol ženstvenosti, erotike in strasti. Predstavlja zvestobo, predanost, praktičnost in odgovornost. Odpira srce za brezpogojno ljubezen.

Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. Koristen je pri psiho-spolnih težavah, še posebej, ko so bile te povzročene pri travmatičnih spolnih izkušnjah iz preteklih življenj. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov. Uporabljajte ga kot talisman za zaščito pred napadi sovražnikov in proti spolnim nadlegovanjem.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru, priporočam, da v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Guinevra malahit – kristal transformacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.