Ni na zalogi

Mini Kuan Jin kianit – kristal

Velikost obeska je cca 3,5 cm x 2 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

LAHKO IZBIRAŠ MED OBESKOM ALI BROŠKO. Pri oddaji naročila mi zapiši v kolikor želiš broško.

81,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Kuan Jin

Vzhodnjaška boginja Kuan Jin sliši vse molitve in je bit čednosti, negujoče ljubezni in ljubeznive moči. Kuan jin je bodisatva, kar pomeni, da bi lahko dosegla stanje Bude. Vendar se je zaobljubila, da bo ostala na Zemlji, dokler vsa bitja ne bodo dosegla razsvetljenja. Ta mladostna in prelepa boginja nam pomaga, da smo sočutni in čutimo usmiljenje do sebe in drugih. Je zaščitnica žensk in otrok, v nas prebuja glasbeni navdih in jasnovidnost.

Vsebuje kianit:

Njegovo ime izhaja iz grške besede »kuanos« ali »kyanos«, kar pomeni »globoko modra« (njegova tipična modra barva). Kianit je lahko tudi brezbarven, bel, siv, zelen, oranžen ali rumen.

Modri ​​kianit je ena najbolj priljubljenih oblik kianita. Ima visoke vibracije in se kot večina modrih kristalov poveže z grleno čakro. Naša grlena čakra je tista, od koder prihaja naša resnica in ko lahko to resnico posredujemo svetu in se počutimo slišane, smo na poti k doseganju svojega največjega potenciala.

Kianit dela čudeže pri blokadah. Je izjemen kristal povezave, ki odpira miselne centre, krepi telepatske in psihične sposobnosti, premošča vrzeli v vseh komunikacijskih prizadevanjih ter zagotavlja povezavo za prenos ali sprejemanje zdravilne energije. Kianit navdihuje zvestobo in pravično ravnanje z drugimi. Pomaga pri reševanju nesoglasij in sporov ter lahko pomaga pri popravljanju poškodovanih odnosov. Človeku prav tako pomaga, da v ekstremnih situacijah ostane funkcionalen, spodbuja bolj logičen način razmišljanja in spodbuja odločno delovanje. Odganja jezo, frustracije, zmedo in stres.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru, priporočam, da v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mini Kuan Jin kianit – kristal”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.