Ni na zalogi

Nemetona rumeni kalcit – kristal življenjske energije

Velikost obeska je cca 5,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Zaradi dopusta bodo vsi izdelki poslani po 14. avgustu.

108,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Nemetona

Njeno ime pomeni »sveti gaj«, ker je ščitila starodavna keltska obredna mesta, ki so bila v svetih gajih. Nemetona še naprej pazi na sveta mesta, še posebej na tista, ki so povezana z naravo. Pomagala vam bo zgraditi vaš lasten sveti prostor, podpirala vas bo pri obredih zdravilnega kolesa in labirinta.

Vsebuje rumeni kalcit:

Rumeni kalcit v prostor prinaša sončno energijo in voljo do življenja. Velja tudi za kamen sreče, saj lahko v naše življenje pritegne blaginjo, obilje in pozitivne blagoslove. Pomaga nam prepoznati najboljše priložnosti in nam daje samozavest ter pogum, da jih izkoristimo.

Dviga samozavest, prinaša energijo in moč za uresničevanje zamisli in idej. Vzpostavlja ravnovesje med telesnim in duševnim nivojem. Prav tako spodbuja intelektualne sposobnosti in je odlična pomoč za povečanje osebne moči in uresničevanje ambicij.

Rumeni kalcit nam pomaga videti stvari na nove načine in je lahko dober sopotnik na našem duhovnem popotovanju. V naše življenje s svojo živo barvo doda jasnost in veliko mero optimizma. Je odličen meditacijski kamen, ki se še posebej priporoča za uporabo, kadar čutimo potrebo po vzpostavitvi ponovnega ravnovesja v našem življenju. Prav tako zbistri naše misli in nam pomaga dostopati do naše notranje modrosti.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nemetona rumeni kalcit – kristal življenjske energije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.