Ni na zalogi

Vesta turkiz – kristal modrosti

Velikost obeska je cca 6,5 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Zaradi dopusta bodo vsi izdelki poslani po 14. avgustu.

 

111,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Vesta

Vesta je rimska boginja ognjišča in doma. Je tudi boginja ognja, ki v domovanje prinaša toplino in toploto. V starem Rimu je v njenem templju ves čas gorel plamen. Prikličite Vesto, ko boste želeli imeti pod nadzorom spremembe, ki se jih boste lotevali v dvojem domovanju.

Vsebuje turkiz:

Turkiz je eden od najstarejših amuletov, ki je znan tudi kot simbol blaginje. Krepi samozavest in potrebo po samouresničitvi.

Ščiti pred strahovi in zlimi silami, pred sovražniki in slabimi mislimi in baje celo proti urokom ter pred zaskrbljenostjo. Umirja v stresnih situacijah. Krepi sposobnost komunikacije in izražanja.
Nežno vodi k iskanju odgovorov, spoznanj in usmerja k izgradnji naše lastne sreče. Privlači uspeh, razcvet, povišuje psihične sposobnosti in vodi k modrosti. Odpira nas za sprejemanje duhovnega pretoka in tako osvobaja dušo in neguje telo. Veča optimizem in izboljša počutje. Znan je kot zaščitni kamen. Simbolizira radodarnost in naklonjenost in daje občutek, da smo ustvarjalci lastne sreče.

Turkiz je simbol prijateljstva in prinaša mir v dom. Turkiz je zelo osebni kamen in ima velik pomen za tistega, ki ga nosi, saj se navzame lastnikovih lastnosti. Zato mora lastnik temu kamnu nuditi prav posebno pozornost. Če ga nosimo okrog vratu, ugodno deluje na ustvarjalnost. Če ga podarite dragemu prijatelju, ga bo turkiz varoval pred negativno energijo in mu prinesel bogastvo.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vesta turkiz – kristal modrosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.