Ni na zalogi

Marija vanadinit – kristal energije in zdravljenja

Velikost obeska je cca 6 cm x 3 cm.

V paketu pa dobite krajšo povoščeno vrvico ter daljšo ketnico.

Zaradi dopusta bodo vsi izdelki poslani po 14. avgustu.

121,00

Ni na zalogi

Čarobnice so posebna bitja, narejena v visoki vibraciji ljubezni in s spoštovanjem. Vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo.

Z njimi ozavestimo našo notranjo moč in zaupamo našim sposobnostim. Se vrnemo k sebi, vase in začnemo poslušati naše notranje glasove. Včasih je potreben le kos nakita za energijo, motivacijo in opomin na lepoto v nas.

Čarobnice vsebujejo kristale in poldrage kamne. Vsak izdelek je unikaten in ima posebno zgodbo. Tako kot nas določeni kamni pritegnejo in se povežejo z našo energijo, tako tudi Čarobnice iščejo svoje lastnike. Čarobnico si izberete intuitivno ali pa na podlagi kamna, ki ga vsebuje.

Spodbujam te, da poslušaš svoj notranji glas in ZAČUTIŠ.

Ljudje imamo razvito zelo močno intuicijo. Njeno osnovno vodilo je, da nam pokaže pravo pot. Prisluhnimo ji, ji zaupajmo in se podajmo svoji sreči naproti.

Čarobnice s svojimi energijskimi kamni in sporočili spodbujajo, vlivajo optimizem in nas spomnijo na naše adute, da zaživimo svoje življenje avtentično, svobodno in lahkotno.

Poimenovanje Čarobnic:

Vsaka Čarobnica je poimenovana po boginjah iz različnih obdobij, kultur in tradicij z vseh koncev sveta. Med izdelavo za vsako Čarobnico posebej povlečem orakelsko karto, ki nosi posebno sporočilo. Z vsako Čarobnico dobite torej še sporočilo, ki ga odkrijete šele, ko odprete paketek.

Marija

Marija, Mati božja je ljubljena Kristusova Mati, ki jo poznamo tudi kot angelsko kraljico, zaradi njenega stalnega in čudodelnega zdravljenja. Marija, Mati božja sodeluje z vsakim, ki je zagovornik otrok, učitelj ali zdravitelj. S predanostjo pomaga narediti svet za otroke varen in srečen. Če bi želeli otrokom pomagati, prosite Marijo za božansko pooblastilo.

Vanadinit:

Vanadinit je odličen kamen za ljudi, ki imajo težave s sprejemanjem svoje fizičnosti. Prizemljuje dušo v fizično telo in pomaga, da se počutimo udobno v zemeljskem okolju. Varuje nas pri trošenju naše energije.
Pomaga pri meditaciji, saj izklopi um. Uporablja se za zavestno udejanjanje vizij. Ima moč, da nam odpre kanal do univerzalne energije, zavesti. Ta energija usklajuje čakre in kanalizira višji jaz v fizično telo. To nam prinaša globok notranji mir.
Pri duševnem razvoju vanadinit zapolnjuje vrzel med mislimi in razumom. Pomaga pri določanju in uresničevanju ciljev ter izklopi klepet uma. Je odličen kristal za pisatelje, saj spodbuja kreativnost. Spodbuja tudi varčnost in nas podpre pri tem, da nam denar ne uhaja. Pomaga, da se počutimo bolj organizirane in da dosežemo, kar si želimo. Njegova globoka moč deluje na korensko čakro in nam pomaga ustvariti trdno odločenost. Kamen ne sme priti v stik z vodo.

Vrvica in material:

Čarobnico dobite povoščeni rjavi vrvici dolžine 42 cm (s cca 4cm podaljšano ketnico). V paketu pa dobite tudi ketnico dolžine 65 cm, tako da lahko nošenje izdelka prilagodite.

Čarobnica je izdelana iz polimerne gline. Vsak kos je unikaten in na voljo samo en kos. Izdelek lahko minimalno odstopa v barvnih niansah in detajlih, vendar se trudim, da bo vaš izdelek v naravi identičen opisu in fotografiji.

Vzdrževanje:

Preden je kristal postal vaša last, je nase pritegnil veliko različnih energij, zato priporočam, da Čarobnico energetsko očistite. Obstaja več načinov čiščenja kristalov. Pomembno je, da se povežemo v mislih s kristalom in prosimo, da se očisti vse negativne energije.

Več o energijskem čiščenju si lahko prebere TUKAJ.

Vse Čarobnice so pred odhodom v nov dom energijsko očiščene. Vendar priporočam, da jih ob prejetju očistite tudi sami in tako kristale programirate na svojo energijo.

Čarobnico shranjujte v suhem prostoru. Priporočam v škatli v kateri jo prejmete.

Pakiranje:

Izdelke dobite zapakirane v lično darilno škatlico skupaj z posebnim sporočilom. Paketku lahko na vašo željo dodam tudi posvetilo.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Marija vanadinit – kristal energije in zdravljenja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.